POLÍTIC DISPUTAT

Aznar convida Manuel Valls a clausurar el seu fòrum sobre lideratge i govern

Albert Rivera va ser l'encarregat de posar el fermall a aquestes conferències l'any passat

zentauroepp43865037 former french prime minister manuel valls attends a session 180625143233

zentauroepp43865037 former french prime minister manuel valls attends a session 180625143233 / PHILIPPE LOPEZ

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’ex primer ministre de França Manuel Valls pronunciarà la conferència de clausura del programa de màster de l’Institut Atlàntic de Govern (IADG), una organització presidida per l’expresident del Govern central José María Aznar.

La conferència de Valls, prevista per al proper 28 de juny, tancarà una setmana de conferències, taules rodones i debats amb què l’IADG clausura el seu programa de Lideratge, Govern i Gestió Pública.

L’exmandatari francès clausurarà la coneguda com a Setmana Atlàntica amb una conferència magistral sobre 'La importància dels valors en la política', informa l’IADG en la seva pàgina web.

Rivera, el fermall del 2017

El conferenciant de clausura convidat per Aznar l’any passat va ser el president de Ciutadans, Albert Rivera, amb un discurs en el qual va apostar per un futur amb noves polítiques i "nous polítics".

Notícies relacionades

Segons la pàgina web de l’organització, la Setmana Atlàntica se centrarà en tres grans temes: el futur del treball, ciberseguretat i dones i assumptes públics i comptarà amb la participació de diversos experts internacionals.

S’ha de recordar que Ciutadans ha ofert a Valls encapçalar la llista del partit a l’Ajuntament de Barcelona en els comicis municipals del 2019. Valls prendrà una decisió aquest estiu.