PROTESTA

Els CDR entren al Departament de Treball per exigir al Govern que "desobeeixi"

Alguns membres intenten accedir també a la Conselleria de Salut

dgroxgswkaaio7l

dgroxgswkaaio7l
zentauroepp43899654 pla mitj  del secretari general del departament de treball  180622111803
zentauroepp43899386 pla obert amb diversos membres dels cdr a l entrada del depa180622111737

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nova jornada de mobilització delsComitès de Defensa de la República (CDR) a Catalunya. Membres d’aquests comitès han entrat al Departament de Treball i han intentat accedir a la Conselleria de Salut per exigir la implantació de la República i l’excarceració dels polítics independentistes presos.

Amb aquesta acció pretenen "marcar un precedent" perquè el Govern "desobeeixi", "igual que ells ho fan als carrers". "Prou excuses, prou renúncies. Independència efectiva", assenyalen en diferents apunts a Twitter.

Es tracta d’una acció coordinada per la territorial del Barcelonès que pretén pressionar el nou Govern de Quim Torra cap a la desobediència. "Ja ho hem comprovat: com més hem cedit, pitjor ens han tractat", afirmen.

El secretari general de Treball, Josep Ginesta, ha explicat als manifestants que el departament no impedirà la concentració pacífica mentre no danyin elements de l’edifici i no entorpeixin les gestions dels ciutadans que entren a l’edifici. 

A les 12 hores, els membres dels CDR s’uniran a la concentració que fan cada divendres per demanar l’excarceració de l’‘exconsellera’ Dolors Bassa

També a Tarragona

A més, han convocat una nova protesta contra la presència del Rei a Catalunya amb motiu de la inauguració delsJocs del Mediterrani a Tarragona

Notícies relacionades

Al cartell amb què circula la cita, hi apareix una imatge de Felip VI del revés amb els ulls tapats per l’etiqueta "Que corri el Borbó". Demanen als manifestants que portin una cassola i "roba de recanvi de color" i que es concentrin a les 17 hores a l’ITV de la ciutat. VOX ha contraprogramat a la mateixa hora i al mateix lloc una protesta per recolzar el Monarca.

L’ANC  Òmnium Tarragona també han convocat, d’altra banda, una altra protesta.

Temes:

Govern CDR