SEGON DETINGUT

Detingut un home a Reus per amenaces de mort a Carrizosa (Ciutadans)

L'arrestat va escriure 9 missatges a Twitter contra el diputat després que aquest retirés un llaç groc al Parlament

zentauroepp43482699 el president de la generalitat  quim torra  i el diputat alb180525111923

zentauroepp43482699 el president de la generalitat quim torra i el diputat alb180525111923 / Nuria Julia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut a Reus (Tarragona) un home de 48 anys per presumptament proferir a les xarxes socials 9 missatges amb amenaces de mort, insults i justificació de "qualsevol tipus de lluita com a vàlida", dirigits al diputat i portaveu de Ciutadans en el Parlament, Carlos Carrizosa.

Segons ha informat el cos policial aquest divendres en un comunicat, els missatges es van fer entre les 14 hores del dia 25 de maig del 2018 i les 10.52 hores de l’endemà, des del perfil personal del detingut.

Carrizosa va denunciar els missatges i els agents van iniciar una investigació, que va aconseguir localitzar l’1 de juny el presumpte autor de les amenaces, que ha quedat en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de comparèixer davant del jutjat quan sigui requerit, ja que se l’acusa policialment de la presumpta comissió d’amenaces de mort, de delicte d’odi i contra els drets fonamentals.

El 25 de maig passat, quan el detingut va començar la seva ofensiva, Carrizosa va retirar un llaç groc situat pels diputats independentistes al grup del Govern del Parlament. Aquest gest va derivar en una picabaralla que va portar el president de la Cambra, Roger Torrent, a suspendre el ple temporalment i a abordar en una posterior reunió de la Mesa la regulació dels símbols a l’hemicicle.

Segon detingut

Notícies relacionades

L’home de Reus és el segon detingut per amenaçar el diputat de Cs a les xarxes socials. El 28 de maig passat, la Policia va arrestar un jove a Premià de Dalt que va escriure: "Carlos Carrizosa, acabes de sentenciar la teva vida, valent fill de puta".

Després de veure l’enrenou causat, el mateix jove va demanar disculpes i va atribuir el missatge a un "impuls" que va treure el "pitjor" d’ell.