La primera vegada de Pedro Sánchez a televisió

L'ara president del Govern va debutar el 1997 en un debat en el programa 'Moros y cristianos', de Xavier Sardà

pedrotv

pedrotv

1
Es llegeix en minuts

Amb motiu de l’arribada de Pedro Sánchez a la presidència del Govern, Tele 5 ha rescatat dels arxius el debut en televisió d’un jove Sánchez. Va ser el 1997 al programa 'Moros y cristianos’ que presentava Xavier Sardà. 

Notícies relacionades

L’ara president espanyol era un estudiant universitari de 25 anys que, en un dels debats d’aquesta emissió, va qüestionar el paper dels jutges.  Sardà li va plantar el micròfon al davant i Sánchez, des de la grada on estava com a públic, va defensar els seus arguments amb passió. I no va témer enfrontar-se a personatges consagrats com el doctor Alfonso Cabeza o l’advocat Javier Nart.  

La reivindicació principal del jove Sánchez en aquell programa va ser la de normalitzar els procediments judicials sense donar-los, a alguns, un protagonisme excessiu als mitjans de comunicació. Denunciava la relació entre “determinats jutges i determinats mitjans” i qüestionava que persones implicades en casos judicials com el ‘cas Gal’ filtressin constantment informacions als mitjans i citava com a exemple els policies Amedo i Domínguez que, a través de diverses entrevistes al diari ‘El Mundo’, es van acollir a “la figura del penedit per declarar davant del jutge Garzón”.