ACORD QÜESTIONAT

Rivera, després de la condemna de la Gürtel: "Això trastoca tots els plans de la legislatura"

Ciutadans revisarà la seva estratègia en la seva executiva nacional

La decisió, assegura el líder taronja, suposa "un abans i un després"

rajoyrivera

rajoyrivera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha avisat aquest dijous que la condemna al PP al pagament de 245.000 euros com a partícip a títol lucratiu de la trama 'Gürtel' marca "un abans i un després" en la relació entre el Govern i el seu partit.

En roda de premsa al Congrés, Rivera ha remarcat que aquesta és la primera vegada que en democràcia un partit que governa és condemnat per corrupció, la qual cosa, segons el seu parer, col·loca el país en "una situació complicada".

Notícies relacionades

Per això, el líder de la formació taronja ha avançat que Ciutadans avaluarà en la pròxima reunió de la seva Executiva Nacional el que passarà en la resta de la legislatura perquè aquesta condemna, segons ha insistit, marca "un abans i un després" en la relació del Govern amb l’oposició i, en particular, amb Ciutadans.

"Això trastoca totes les plans de la legislatura", ha remarcat Rivera, que no ha especificat en què es podria traduir aquest canvi en la relació amb el Govern, al qual precisament aquesta setmana ha donat suport perquè pugui tirar endavant els pressupostos.