Anar al contingut

XALET POLÈMIC

L'alcalde de València adverteix a Iglesias i Montero que la gent progressista ha de ser "coherent"

Joan Ribó assegura que els polítics d'esquerres han "de treballar sempre" perquè hi hagi sintonia entre "el que es diu i el que es fa"

Europa Press

L'alcalde de València adverteix a Iglesias i Montero que la gent progressista ha de ser "coherent"

Victor Lerena

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat aquest dilluns, respecte a la compra d’un xalet a la Sierra madrilenya per part del secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu al Congrés d’aquesta formació, Irene Montero, que "la gent progressista, d’esquerres," ha "de treballar sempre" per "fer coherent" el que diu i el que fa.

Així, ha instat a fer una "reflexió" sobre això. Ribó s’ha pronunciat d’aquesta manera després de participar en la presentació del nou projecte d’enllumenat públic de València, on li han preguntat per la polèmica entorn de la compra de l’esmentat immoble per part d’Iglesias i Montero. "La gent progressista, d’esquerres, hem de treballar sempre per fer coherent el que diem i el que fem", ha respost el primer edil, membre de Compromís.

Igualment, Joan Ribó ha comentat que l’esmentada polèmica ha sorgit entorn d’"un assumpte particular" de Pablo Iglesias i Irene Montero i a un "altre partit" diferent a la coalició a què ell pertany. "Estic content que no afecti Compromís. No és una qüestió de Compromís", ha assenyalat en aquesta línia.