Anar al contingut

DISCUSSIÓ DIGITAL

Picabaralla entre Pedro Sánchez i Quim Torra a Twitter

"No hi ha cap inconvenient en parlar, si el seu supremacisme l'hi permet," respon Sánchez a Torra

El Periódico

Picabaralla entre Pedro Sánchez i Quim Torra a Twitter

HAYOUNG JEON

Nova baralla a Twitter entre dos polítics. En aquest cas, de dos pesos pesants: del president de la Generalitat, Quim Torra, i del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Torra, en un tuit, es va posar divendres a disposició del secretari general del PSOE per parlar "quan ho desitgi" dels "presos polítics a Espanya, dels exiliats per haver permès votar als ciutadans i de la criminalització del dret a l’autodeterminació dels pobles".

Davant d’aquesta proposta, el socialista no ha tardat a respondre,  i aquest dissabte ha demanat al president de la Generalitat que "passi de les paraules als fets". "No hi ha cap inconvenient per parlar, si el seu supremacisme  l’hi permet," ha assenyalat Sánchez.

Sánchez ha apuntat que Torra "potser es creu per sobre dels qui són o pensen diferent". "Senyor Torra, així no", ha dit. Per al secretari general del PSOE, ni Torra, ni els seus predecessors, ni els seus socis "estan per sobre de la llei".

En una publicació anterior, Sánchez va assegurar que l’actual president de la Generalitat "no és ni més ni menys que el Le Pen de la política espanyola". "El PSOE estarà davant dels seus postulats, defensant els drets i les llibertats de tots els catalans", va publicar el socialista.