Durant la crisi socialista del 2016

"Preparats per resistir el setge a #Ferraz": així es burlava Quim Torra del PSOE

Va obrir a Twitter un fil en què simulava amb sorna ser un militant a les portes de la seu madrilenya socialista, tuitejant missatges i fotos en què ficava el dit a la nafra

quim-torra

quim-torra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La crisi del PSOE de la tardor del 2016 va servir perquè Quim Torra,el nou president de la Generalitat catalana, fes gala d’hilaritat i gràcia. Amb el partit del puny i la rosa en plena descomposició –la lluita entre partidaris i detractors de Pedro Sánchez va acabar amb l’ara secretari general socialista dimitint i fora de Ferraz– el polític de JxCat no va dubtar a burlar-se de l’organització creada per Pablo Iglesias el 1879.

En concret, Torra va obrir a Twitter un fil en què simulava amb sorna ser un militant a les portes de la seu madrilenya, tuitejant missatges i fotos en què ficava el dit a la nafra socialista, en aquell temps, ferida oberta.

"Preparats per resistir el setge a Ferraz. ¡Pel federalisme!, escrivia aquell 30 de setembre, amb un fotomuntatge seu davant l’edifici.

Després, afilava el seu sarcasme per divertir (i divertir-se) a costa de la situació socialista. Els militants a les portes, la premsa i les pancartes són objecte de les seves facècies:

Notícies relacionades

Torra és un tuitaire habitual: amb més de 17.500 publicacions en dos anys, comenta l’actualitat, opina i comparteix coneixements culturals.

Tot i que en va esborrar el rastre, la seva empremta digital mostra uns missatges entre el 2011 i el 2014 en què utilitza la paraula ‘espanyols’ de forma despectiva i els atribueix actituds reprovables. Aquesta visió també va quedar patent en uns articles seus que també han sortit a la llum l’última setmana.