RESPOSTA A L'INFORME DEL GOVERN

Ensenyament remarca que només són als tribunals dues de les denúncies per adoctrinament

La conselleria destaca que no s'ha obert expedient a cap professor

zentauroepp43168079 pla obert d una aula d una escola catalana   horitzontal  ge180503214538

zentauroepp43168079 pla obert d una aula d una escola catalana horitzontal ge180503214538 / Gemma Sanchez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Conselleriad'Ensenyament  ha matisat aquest divendres que de les queixes per adoctrinament presentades per pares i mares de 24 escoles catalanes, segonsl'informe del Ministeri d'Educació difós aquest dijousnomés dues han arribat als tribunals i estan judicialitzades.

En un comunicat emès als mitjans, Ensenyament confirma que totes aquestes denúncies es van presentar el mes d'octubre passat, arran de la celebració del referèndum de l'1-O. Així mateix, remarca que no s'ha obert expedient a cap docent.

"Ensenyament reitera la confiança en tots els docents del sistema educatiu català i els reafirma tot el seu suport", afegeix el departament a la nota.

"Purga política"

Notícies relacionades

Per la seva banda, el sindicat majoritari del sector de l'ensenyament, USTEC-STEs, ha qualificat de "purga política" l'acció del Ministeri d'Educació i les acusacions d'adoctrinament i assetjament de centres catalans.

El portaveu de l'organització, Ramon Font, ha considerat que les acusacions tenen "molt poc rigor", amb denúncies anònimes, i ha defensat la feina dels mestres, a qui considera "la medul·la espinal d'una societat democràtica".