ACTE DE PROVOCACIÓ

Un 'youtuber' es planta a una manifestació de l'1 de maig a Suècia amb una samarreta de Franco i rep una pallissa

L'home, que ja ha protagonitzat altres polèmiques, assegura que el seu objectiu era "demostrar com es comporten aquestes persones amb gent que pensa diferent"

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un‘youtuber'suec que es fa dir ‘el Llop' va rebre el Primer de Maig una pallissa durant una manifestació antifeixista a Göteburg després de mostrar als participants a la marxa una samarreta estampada amb el bust del dictador espanyol Francisco Franco, segons han relatat diferents mitjans del país.

Com a conseqüència de l'agressió, el ‘youtuber' va haver de ser atès a l'hospital i va rebre sis punts de sutura al cap.

Segons va explicar ell mateix al mitjà suec ‘Samhällsnytt', el seu objectiu era "mostrar com es comporten aquestes persones amb la gent que pensa diferent".

Precedents

Notícies relacionades

No és la primera vegada que ‘el Llop' és agredit en una manifestació. Fa dos anys, va haver de ser atès per la policia després de presentar-se en una manifestació d'esquerra amb una pancarta que deia "Abans mort que roig".

I a la manifestació de l'Orgull Gai del 2016 va ser increpat pels manifestants, a qui va titllar de "malalts" i els va mostrar una altra pancarta provocadora: "L'orgull LGTBI és una amenaça a una societat saludable".