"ara per ara" presidenta

Cospedal: la disponibilitat de Cifuentes per deixar el PP de Madrid és absoluta

"Les coses s'aniran fent pels seus passos i s'aniran fent", diu la secretària general del PP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat que la disponibilitat de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes per deixar la presidència del PP de Madrid "és absoluta".

Cospedal ha recordat, en declaracions a la Cope, l'escrit que Cifuentes va remetre a tots els diputats del grup parlamentari popular a l'Assemblea de Madrid quan va renunciar a la presidència regional dimecres passat, 25 d'abril.

Al text, ha subratllat, Cifuentes va dir "molt clar" que "ara per ara" continuava sent presidenta dels populars madrilenys, però també que estaria a disposició del que digués tant el PP de Madrid com la direcció nacional del PP. "Per tant, la disponibilitat per deixar aquesta situació és absoluta", ha conclòs la secretària general del partit.

Notícies relacionades

Segons la seva opinió, Cifuentes va provar de traslladar tranquil·litat al seu grup parlamentari dient: "Jo encara estic al capdavant del PP de Madrid, farem les coses com s'hagin de fer i jo estic disposada a retirar-me quan hagi de fer-ho".

"Això és el que jo he entès i això és el que hem entès al PP nacional i, també l’hi he de dir, al PP de Madrid", ha recalcat Cospedal, que ha incidit que "les coses s'aniran fent pels seus passos i s'aniran fent".