ESCÀNDOLS A LES FILES POPULARS

Ángel Garrido presideix aquest dijous una reunió extraordinària del Govern de la Comunitat de Madrid

Compareixerà davant la premsa per explicar els acords de la primera reunió de l'Executiu després de la dimissió de Cifuentes

5w0c6726

5w0c6726 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president en funcions de la Comunitat de MadridÁngel Garrido, presidirà aquest dijous una reunió extraordinària del Consell de Govern, la primera després de la dimissió de la fins ara presidenta madrilenya, Cristina CifuentesCristina Cifuentes, després de l'escàndol del màster i la filtració del vídeo del furt de dos pots de crema en un supermercat.

L'Executiu es reunirà a dos quarts de dotze i posteriorment Garrido compareixerà davant els mitjans de comunicació per explicar els acords que s'hagin adoptat. El conseller de Presidència i Justícia i portaveu del Govern madrileny va assumir aquest dimecres, després de la dimissió de Cifuentes, la presidència en funcions del Govern autonòmic.

Notícies relacionades

La llei de Govern i Administració de la Comunitat de Madrid assenyala que en els casos en què el president regional hagi de ser substituït ocuparà el seu lloc el vicepresident. Al no haver-hi vicepresidents actualment a la comunitat, el torn passa als consellers i el primer d'ells és el de Presidència.

A més, aquesta llei indica que el president de la Comunitat de Madrid en funcions "no podrà ser sotmès" a moció de censura ni a una qüestió de confiança.