ACTE VANDÀLIC

Salvador Illa denuncia pintades "intimidatòries" al seu domicili

"Coneixen poc els socialistes si pensen que aconseguiran alguna cosa" amb aquestes accions, afirma el secretari d'organització del PSC

illa

illa

1
Es llegeix en minuts

Nou acte vandàlic contra el PSC. En aquesta ocasió, el destinatari ha sigut el secretari d'organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, que s'ha despertat amb unes pintades "intimidatòries" a la façana del seu domicili.

Segons ha denunciat ell mateix al seu compte de Twitter, uns "intolerants" han pintat diversos grafitis a la seva vivenda aquesta matinada. "Coneixen poc els socialistes si pensen que aconseguiran alguna cosa amb aquest barroer intent d'intimidació", ha dit Illa, al mateix temps que ha informat de la seva intenció de denunciar els fets davant els Mossos.

Notícies relacionades

En les pintades, s'identifica el PSC amb el 155 i s'avisa que no hi haurà "ni oblit ni perdó" per als socialistes per recolzar l'aplicació d'aquest article de la Constitució per destituir el Govern de Carles Puigdemont. "CDR, ni passives ni terroristes: empoderades", diu una altra pintada, que va acompanyada amb llaços grocs i estelades.

La setmana passada, el líder del partit, Miquel Iceta, va denunciar que el seu partit ha patit mig centenar d'atacs a seus i locals des del 2017.