Colau critica la possible candidatura de Valls per a Barcelona

L'alcaldessa censura les "posicions reaccionàries" del primer ministre francès i que no parli "mai" de la ciutat

jcarbo42959709 colau180416124317

jcarbo42959709 colau180416124317 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha criticat aquest dilluns la possible candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona que Ciutadans ha ofert a l'ex primer ministre francèsCiutadans . Segons Colau, té uns posicionaments "reaccionaris" i no ha mostrat "mai" el seu interès per la capital catalana.

Durant una entrevista a La Sexta, a Colau li han preguntat sobre si coincideix amb el regidor del PDECat i exalcalde, Xavier Trias, que aquest cap de setmana va afirmar que Valls "és un fatxa". "S'haurien de veure algunes de les seves posicions, que efectivament han sigut polèmiques i que podríem qualificar de reaccionàries, concretament amb el tema d'immigració", ha contestat l'alcaldessa.

Notícies relacionades

En la seva opinió, el possible candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona "ha tingut posicionaments molt polèmics que el situen en posicions reaccionàries".

"El que més em sorprèn -ha afegit- és que surti el seu nom en una de les eleccions a Barcelona quan no l'hem sentit mai parlar de la ciutat".