Rajoy, contra el PSOE i Podem: "Només s'ocupen de barallar-se i d'inventar-se problemes"

El president insisteix a oferir "diàleg" als independentistes catalans però "dins de la llei"

Afirma que el Govern està fent "tot el possible" per recuperar la "normalitat i el seny" a Catalunya

GRAF7865. SEVILLA, 07/04/2018.- El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, posa para una foto con una militante, durante la Convención Nacional del PP que se celebra hoy en Sevilla. EFE/Julio Muñoz

GRAF7865. SEVILLA, 07/04/2018.- El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, posa para una foto con una militante, durante la Convención Nacional del PP que se celebra hoy en Sevilla. EFE/Julio Muñoz / Julio Muñoz (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha carregat aquest dissabte contra el PSOE i Podem, partits als quals ha acusat d'estar pendents només de "barallar-se entre ells", en referència a les recents disputes entre Íñigo Errejón, Carolina Bescansa i Pablo Iglesias, i d'"inventar-se problemes", en al·lusió al fet que el Govern de les Balears ha incrementat l'exigència de català als empleats dels serveis públics.

El cap de l'Executiu ha clausurat precisament una convenció del PP, destinada al turisme, aquest dissabte a Palma de Mallorca. En aquest fòrum, ha assegurat que la seva formació política es preocupa "dels problemes reals" de la gent, mentre que hi ha governs, en referència al balear, capitanejat per la socialista Francina Armengol, amb el suport, entre altres, de Podem, que "no es preocupen de corregir el que no funciona, que és el que diu el sentit comú". 

Segons la seva opinió, "l'última cosa que necessiten les Balears" és recrear l'"exemple de divisió, enfrontament i creació de problemes" que es viu a Catalunya. Davant això, ha afirmat que el seu Executiu està "fent tot el possible perquè es recuperi la normalitat i el seny".

Notícies relacionades

En aquest context, ha assegurat que "oferirà diàleg" però "dins de la llei", que és "la democràcia, l'Estat de dret i els valors en què es fonamenten Europa i Espanya". 

Rajoy no ha fet ni una menció al polèmic màster de Cristina Cifuentes ni al comunicat d'ETA en què la banda terrorista va demanar divendres perdó a una part de les seves víctimes.