CS CONTRA TV-3

Rivera, sobre TV-3: "O la controla el Parlament o la controla el Senat"

Defineix la cadena de televisió com un mecanisme de "propaganda d'un cop d'Estat"

Critica que la televisió pública catalana dediqués tres hores en 'prime time' a l'entrevista a Puigdemont

rivera

rivera

1
Es llegeix en minuts

El líder de CiutadansAlbert Rivera, ha criticat aquest dilluns que TV-3 dediqués "tres hores enprime time" a una entrevista a l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont, i ha defensat que si el Parlament no controla aquesta cadena pública, ho faci el Senat a través de l'article 155 de la Constitució.

"No em sembla lògic que un pròfug de la justícia estigui fent entrevistes en una televisió pública de l'Estat. Això és increïble", ha declarat en una entrevista a Tele 5, on ha descrit TV-3 com "el nou NO-DO".

Després d'afirmar que la televisió pública catalana està fent "propaganda d'un cop d'Estat", ha afegit que això és "intolerable" i que no es pot permetre que segueixi fent "el que li doni la gana".

Notícies relacionades

Per aquest motiu, la formació taronja ha demanat al Parlament que s'activi la comissió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audivisuals (CCMA).

Si no es fa, Rivera s'ha mostrat "partidari de replantejar-se a la Cambra alta quin és el control de la televisió pública. El líder del partit ha conclòs dient que a la cadena catalana "o la controla el Parlament, o la controla el Senat".