POLÈMICA ACADÈMICA

VOX oferia un descompte del 50% als seus afiliats per a un màster de la URJC de l'institut de Cifuentes

El curs era impartit pel mateix institut del polèmic màster de Cristina Cifuentes

Aquest partit no va ser l'únic que va arribar a acords similars amb l'Institut: el PSOE, també

master-vox-urjc

master-vox-urjc

1
Es llegeix en minuts

El partit de dretes VOX oferia el 2015 un descompte del 50% als seus afiliats per cursar el Màster en Governança, Màrqueting Polític i Comunicació Estratègica de la Universitat Rei Joan Carles, un títol que depenia de l'Institut de Dret Públic de la URJC (l'organisme que organitzava el polèmic màster de la presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes) i l'Escola de Lideratge Vonselma Education.

Segons figura en una nota que encara es pot consultar a la web de VOX, l'acord entre el centre i la formació de Santiago Abascal permetia als simpatitzants conservadors beneficiar-se d'aquesta prebenda. 

La polèmica va ser recollida per Podem a les seves xarxes socials. I Vox no va trigar a contestar: 

Més partits

Notícies relacionades

No obstant, aquest partit no va ser l'únic que va arribar a acords similars amb l'Institut, que també oferia la mateixa possibilitat als afiliats de -per exemple- el PSOE, com assenyalaPúblico.

Tal com afirmaEl Confidencial, el centre d'Enrique Álvarez Conde "ingressa milers d'euros opacs a través d'acadèmies privades externes que utilitzen la seva marca per caçar alumnes". De fet, la Rei Joan Carles examinarà els comptes del director del màster de Cifuentes, després que s'hagi registrat també la primera dimissió acadèmica.