La sessió de control al Govern, en directe

Les pensions i Catalunya centraran les preguntes de l'oposició a l'Executiu central

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dimecres més, el Congrés dels Diputats acull la sessió de control al Govern. En aquesta ocasió, les pensions, la llei de secrets oficials i la situació política a Catalunya seran els principals temes pels quals s'interrogarà l'Executiu de Mariano Rajoy.

¿El president del Govern comparteix amb el seu portaveu parlamentari que les mobilitzacions de pensionistes "no serveixen per a res"?, li preguntarà a Rajoy la portaveu socialista, Margarita Robles.

Per la seva part, el diputat del PNB Aitor Esteban intentarà recollir l'opinió sobre el bloqueig de la reforma de la llei de secrets oficials "franquista".

Notícies relacionades

Jordi Xuclà, del PDECat, s'interessarà per saber si el president del Govern és "conscient" que la seva decisió d'ascendir Pérez de los Cobos "és un insult" a tots els que condemnen la violència gratuïta aplicada durant el referèndum de l'1-O. Xuclà considera que el comandant de la Guàrdia Civil és el "responsable de la violència utilitzada per l'Estat l'1 d'octubre contra ciutadans pacífics".

EL PERIÓDICO ofereix el senyal en directe de la sessió de control, que també inclourà preguntes a la resta de membres del Gabinet.

zentauroepp42235867 madrid 21 02 2018 pleno del congreso  sesi n de control al g180221092446

zentauroepp42235867 madrid 21 02 2018 pleno del congreso sesi n de control al g180221092446 / JUAN MANUEL PRATS