PER ORDRE MÈDICA

Millet ingressa en un hospital de Terrassa per una insuficiència respiratòria

La metge de la presó de Brians ha ordenat el trasllat de l'expresident del Palau amb respiració assistida

38671768 59

38671768 59 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

Fèlix Millet ha ingressat aquest dijous a l'Hospital Mútua de Terrassa a causa d'una insuficiència respiratòria. La metge de la presó de Brians 1, on està empresonat l'expresident del Palau de la Música des del 5 de febrer passat, ha ordenat el trasllat amb respiració assistida al matí.

Notícies relacionades

Tant Millet com la seva mà dreta, Jordi Montull, seguien aquest dijous a la presó al no haver pogut reunir la fiança que els va imposar l'Audiència de Barcelona per quedar en llibertat a l'espera que es resolgui el recurs que van presentar a la seva condemna. El tribunal va fixar en 400.000 euros la quantitat que havia d'abonar l'expresident del Palau i en 100.000 euros el que havia de pagar Montull.

L'Audiència va condemnar l'expresident del Palau de la Música a nou anys i vuit mesos de presó i Montull a set anys i sis mesos per malversació, tràfic d'influències, blanqueig de capitals i frau a Hisenda. La sentència sostenia així mateix que CDC va cobrar comissions il·legals per almenys 6,6 milions d'euros de la constructora Ferrovial a canvi de l'adjudicació d'obres públiques.