La sessió de control al Govern al Congrés, en directe

El model educatiu català i els pressupostos centren el debat d'aquest dimecres

1
Es llegeix en minuts

Els plans del Govern per garantir el castellà a les escoles de Catalunya, els Pressupostos Generals de l'Estat per a aquest any i la reforma del règim electoral són els assumptes principals que centraran aquest dimecres la sessió de control al Govern al Congrés dels Diputats. 

Concretament, el diputat Joan Mena, d'Units Podem, preguntarà a un membre del Govern "si pensa utilitzar el 155 per canviar el model educatiu de Catalunya" mentre que el portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, preguntarà al ministre d'Educació, Íñigo Méndez de Vigo, "com es garantirà que el castellà sigui llengua vehicular" a la comunitat autònoma.

Sobre els pressupostos, el líder de Podem, Pablo Iglesias, ha dirigit una pregunta al president del Govern, Mariano Rajoy, per saber si té prou suports per tirar endavant els comptes públics o té previst prorrogar-les.

Notícies relacionades

Respecte a la reforma electoral, Cs preguntarà a Soraya Sáenz de Santamaría si pensa complir el compromís d'impulsar una reforma, mentre que el grup morat interrogarà a la vicepresidenta sobre la constitucionalitat de l'actual sistema.

La web d'EL PERIÓDICO ofereix en directe el senyal de la Cambra Baixa.