Cospedal, sobre la seva guerra amb Santamaría: "Potser si no fóssim dones no es parlaria d'això"

La ministra de Defensa nega enfrontaments amb la vicepresidenta i ho atribueix al "morbo" de promoure una ruptura al Govern

zentauroepp41760510 madrid  24 01 18  politica  maria dolores de cospedal  minis180124105050

zentauroepp41760510 madrid 24 01 18 politica maria dolores de cospedal minis180124105050

1
Es llegeix en minuts

La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha negat aquest dimecres que estigui enfrontada amb la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i ha assegurat que simplement tenen diferents funcions. Segons ella, existeix cert "morbo" a promoure aquesta suposada ruptura al Govern.

"Potser si no fóssim dues dones no estaríem parlant d'això", ha suggerit durant una entrevista a Onda Cero, en què ha explicat que la relació que tenen amb la vicepresidenta és la de "companyes" al Consell de Ministres i al Partit Popular.

"No hi ha divisió de poder"

Segons ha insistit, no existeix "bicefàlia" en el si de l'Executiu perquè al capdavant hi ha el president, Mariano Rajoy. "El que vingui després ja ho veurem". No obstant, ha puntualitzat que "molt probablement" el futur també el representarà Rajoy perquè continuarà al capdavant del partit i com a candidat a la reelecció.

"Potser si no fóssim dues dones no estaríem parlant d'això. Té més morbo. Dues dones que s'estan enfrontant. Si fossin dos homes potser no seria igual", ha lamentat.

Cospedal ha insistit que "no hi ha una divisió de poder", sinó que simplement Sáenz de Santamaría i ella exerceixen "funcions diferents", una com a vicepresidenta del Govern i l'altra com a ministra de Defensa i secretària general dels populars. "És un tema que tenim funcions diferents", ha tancat.

'El Bigotes', aquell "difamador"

Notícies relacionades

D'altra banda, Cospedal s'ha referit a la compareixença d'Álvaro Pérez, El Bigotes,El Bigotes a la comissió d'investigació de la presumpta caixa B del PP, en què va assenyalar el seu marit, Ignacio López del Hierro, com un dels que "deixaven anar el mondongo" a la seu del partit conservador, en al·lusió als pagaments en negre

Cospedal ha acusatel Bigotesde "difamador" i ha assegurat que és "absolutament fals" que el seu marit participés en la trama de pagaments il·legals.