MISSIVA AL DELEGAT DEL GOVERN

Torrent declina reunir-se amb Millo mentre Rajoy no respongui a la seva carta

El president del Parlament rebutja també assistir a l'aniversari de la Policia Nacional pel "gran dolor" causat l'1-O

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president del ParlamentRoger Torrent, no es reunirà amb el delegat del Govern a CatalunyaEnric Millo, mentre el cap de l'Executiu central, Mariano Rajoy, segueixi sense respondre la carta en la qual el dirigent d'ERC li demanava cita. Aquest ha declinat, doncs, la trobada institucional que li ha proposat Millo per tractar qüestions d'interès comú, com la manera com s'està aplicant el article 155 de la Constitució.

Torrent ha contestat per carta aquest dilluns al delegat del Govern recordant-li que el 22 de gener, després d'haver assumit la presidència de la Cambra catalana, va enviar una missiva a Rajoy per demanar-li una reunió sense haver rebut encara resposta. "Entendrà, doncs, que abans de resoldre qualsevol altra qüestió amb vostè, i atenent a la dignitat institucional del meu càrrec, consideri necessari que es doni resposta a la meva carta", ha recalcat.

Notícies relacionades

En aquest punt, ha manifestat el convenciment que, ja que Millo "apel·la també al marc del diàleg", farà "tot el possible per facilitar que es pugui portar a terme aquesta trobada amb el president Rajoy".

El president del Parlament ha rebutjat, en la mateixa línia, assitir aquest dimarts a la celebració a Barcelona del 194è aniversari de la Policia Nacional, que presidirà Millo, per condemnar així el "gran dolor" que l'actuació que aquest cos va causar als ciutadans durant l'1-O