PER LA CAIGUDA EN LES ENQUESTES

Montero: "Iglesias és el millor candidat possible i no veig necessari el seu relleu"

La portaveu de Podem ha precisat que el lideratge el decideixen els inscrits i "això sempre està obert"

1
Es llegeix en minuts

La portaveu d'Units Podem al Congrés dels Diputats, Irene Montero, ha assegurat aquest divendres que Pablo Iglesias és "el millor candidat possible" i que, per tant, no veu necessari el seu relleu si bé ha precisat que a Podem "això sempre està obert".

En una entrevista a Telecinco, Montero, que ha respost així a una pregunta sobre la caiguda de Podem a les enquestes, ha afegit que en el seu partit el lideratge el decideixen els inscrits i per això "si hi ha necessitat de relleu es posarà de manifest".

Lideratge de Cs en les enquestes

Respecte a si es veu com a líder del partit i si seria aconsellable que a la cúpula de Podem hi hagués més representació femenina, Montero ha insistit que ella es veu com a portaveu i ha recordat que l'Executiva de la formació morada no només és paritària sinó que té un equip important de dones.

Notícies relacionades

Montero ha reconegut el lideratge de Ciutadans en les enquestes però els ha retret que en lloc d'exercir d'oposició s'han convertit en "sostenidors" del Partit Popular.

En aquest sentit, ha insistit que són els ciutadans els que decideixen qui és oposició i ha assegurat que l'"Espanya del canvi té una base estable" i Podem "segueix tenint oportunitats de governar".