CONSELL NACIONAL D'ERC

Rovira reclama a Puigdemont un pacte "fort i ferm" i "no un acord a mitges"

La secretària general d'ERC recorda que Junqueras ja fa 100 dies que és a la presó

zentauroepp41989161 esquerra bertran180210133051

zentauroepp41989161 esquerra bertran180210133051

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha reclamat aquest matí a Carles Puigdemont i a Junts per Catalunya "un acord fort i ferm" que permeti "recuperar les institucions" catalanes i ha avisat que el seu partit no acceptarà "un acord a mitges".

Rovira, davant el consell nacional del seu partit, ha començat la seva intervenció recordant que el líder de la formació, Oriol Junqueras, compleix aquest dissabte 100 dies a presó. Els assistents han fet un llarg aplaudiment que han acompanyat amb crits de "llibertat".

Notícies relacionades

En la seva al·locució, després de destacar els èxits i la coherència de Junqueras, Rovira ha carregat contra una aplicació de l'article 155 que, segons ella, està sent utilitzat per soscavar les institucions catalanes i els grans acords aconseguits per la societat catalana i que té en el punt de mira el sistema escolar i TV-3.

No ha sigut fins al final de la seva intervenció quan la secretària general s'ha referit a les negociacions en marxa amb JxCat, assegurant que s'està treballant de forma "incansable" per arribar a un acord, però que el seu partit només acceptarà "un acord ferm" i no un pacte "a mitges".