EL GOVERN HO AGRAEIX

Uns hotelers de Múrcia ofereixen un cap de setmana gratis als agents que van intervenir en l'1-O

El Govern recolza la iniciativa i crida a altres patronals a "fer una cosa similar"

zentauroepp40371614 barcelona  01 10 2017 politica referendum 1 o elecciones la 180114180620

zentauroepp40371614 barcelona 01 10 2017 politica referendum 1 o elecciones la 180114180620 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fins a 210 agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que van ser desplaçats a Catalunya per frenar el referèndum de l'1-O disfrutaran d'un cap de setmana gratuït en establiments de Múrcia. Com avança 'La verdad', es tracta d'una iniciativa finançada per Hostetur, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Allotjaments Turístics de la Costa Càlida, que ofereixen allotjaments per als agents els dies 13, 14 i 15 d'abril, amb el suport del Govern. 

De fet, el delegat de l'Executiu central a la regió, Francisco Bernabé, ha penjat una fotografia de l'acord que ha firmat a Cartagena amb la presidenta d'Hostetur, María del Mar Martínez.

Notícies relacionades

"En nom del Govern d'Espanya he volgut transmetre el meu agraïment a la presidenta d'Hostetur per aquesta mostra sincera de reconeixement a l'extraordinària labor que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat han desenvolupat a Catalunya durant el desafiament secessionista", ha indicat Bernabé, i ha afegit: "Tant de bo s'hagués pogut ampliar aquesta invitació als milers d'agents que van estar destinats allà durant aquells dies, i tant de bo també que aquesta iniciativa d'Hostetur serveixi perquè altres patronals de la resta d'Espanya es llancin a fer una cosa similar".

Com explica la seva presidenta, els socis d'Hostetur van prendre aquest acord en la seva Assemblea General "fent-se ressò dels difícils moments i els greuges soferts per les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat desplaçades a Catalunya amb motiu de la deriva independentista", va apuntar.