PARLAMENT

Rajoy respon al Congrés a preguntes sobre la bretxa salarial, Catalunya i la caixa b del PP

Margarita Robles, Pablo Iglesias i Albert Rivera pregunten al president del Govern

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Mariano Rajoy, respon aquest dimecres en la primera sessió de control del Congrés d'aquest 2018 a preguntes del PSOE, Units Podem i Ciutadans sobre la bretxa salarial, el finançament del procés català i la caixa b del PP.

Així, la portaveu parlamentària del PSOE, Margarita Robles, es dirigirà al cap de l'Executiu per interrogar-lo sobre les intencions del Govern en matèria d'igualtat salarial. "¿El Govern seguirà sense prendre mesures contra la bretxa salarial?", és la pregunta registrada pels socialistes.

Per la seva banda, el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, preguntarà a Rajoy pels pagaments en diner negre que va confessar la setmana passada a l'Audiència Nacional el que va ser número dos del PP a la Comunitat Valenciana, Ricardo Costa. "¿L'ha sorprès a vostè que Ricardo Costa, que va ser secretari general del PP valencià, hagi afirmat en seu judicial que el PP es finançava amb diner negre"?, diu l'interrogant d'Iglesias.

Notícies relacionades

Finalment, el president de Ciutadans, Albert Rivera, vol que el cap de l'Executiu aclareixi si els diners que l'Estat va proporcionar a la Generalitat a través del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) van ser utilitzats per finançar el procés independentista i el referèndum il·legal de l'1 d'octubre.

La web d'EL PERIÓDICO ofereix en directe la sessió de control al Govern a la Cambra baixa.