Investidura ajornada

Els mossos registren el maleter del taxi de Domènech buscant Puigdemont

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha fet broma amb l'anècdota considerant el dispositiu de seguretat propi de Mortadel·lo i Filemó

maletero

maletero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El líder de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, ha sigut retingut avui quan anava al Parlament de Catalunya per agents dels mossos d'esquadra en el marc del dispositiu de seguretat per evitar l'ingrés de Carles Puigdemont a la cambra catalana. Domènech ha vist com els agents de la policia catalana registraven el maleter del taxi en què s'ha desplaçat al Parlament.

Notícies relacionades

L'anècdota no ha trigat a córrer per les xarxes socials i el líder de Podem i antic company de grup parlamentari al Congrés de Domènech, Pablo Iglesias, ha comparat l'escena com una cosa pròpia de les vinyetes de Mortadel·lo i Filemó de Francisco Ibáñez. "No són Mortadel·lo i Filemó, ni el professor Bacteri, ni la T.I.A. És Barcelona el 2018", ha escrit el líder de la formació morada al seu compte de Twitter.

Iglesias ha tancat l'acudit fent broma sobre el fet que Domènech s'hagi desplaçat a la cambra catalana en taxi. "Ja t'he dit que vagis al Parlament en bici", diu el tuit del secretari general de Podem.