La germana de Millet: "En Fèlix guarda molts secrets"

Pat Millet assegura que el seu germà durarà "15 dies" a la presó donat el seu estat de salut

1
Es llegeix en minuts

Pat Millet, germana de l'expresident del Palau de la Música ha advertit aquest diumenge que el seu germà "guarda molts secrets" i ha pronosticat que si entra a la presó "durarà 15 dies" en al·lusió a que empitjoraria la seva precària salut.

En declaracions a l'emissora RAC-1 la vigília que l'Audiència de Barcelona notifiqui demà la sentència de l'espoli del Palau de la Música, destapat el 2009, la germana del principal acusat assegura que "hi ha molts partits implicats" en la trama, a més de CDC.

El fiscal va demanar 14 anys de presó per al saquejador confés Fèlix Millet i vuit per a l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, acusat de cobrar comissions de Ferrovial a través de la institució.

Pat Millet ha donat per fet que el seu germà anirà demà a l'Audiència a recollir personalment la sentència, encara que ha puntualitzat que "la meva cunyada (Marta Vallès) no hi anirà. Està molt lluny, fora de Catalunya, per un problema amb una filla. No podrà tornar fins demà passat".

Informes mèdics

"En Félix està molt malament. Dorm, mira la tele i fuma", ha afirmat la seva germana, que ha reconegut que l'expresident del Palau de la Música "té por (d'entrar a la presó), però no ho té clar

"A la presó duraria 15 dies. Li agafaria un espasme, necessita ajuda", ha augurat la germana de l'acusat, que ha suggerit que "pot tenir la presó a casa".

La germana de Millet ha assegurat que la va sorprendre molt que el seu germà "impliqués Convergència. Em va dir que hi havia molts partits implicats. No vol parlar perquè té por que jo parli".

Notícies relacionades

Segons Pat Millet, "quan vaig a casa, mai parlem del cas Palau. És un tema tabú".

També ha lamentat que al seu germà "no li queden amics, ni un. L'únic era un germà d'infantesa que ja està mort".