EL DESAFIAMENT INDEPENDENTISTA

Artur Mas i Marta Pascal viatgen a Brussel·les per reunir-se amb Puigdemont

Els dirigents del PDECat volen a la capital belga poques hores després de la visita d'Anna Gabriel i Benet Salellas

zentauroepp40800572 barcelona 03 11 2017  pol tica   artur mas marta pascal davi171103111353

zentauroepp40800572 barcelona 03 11 2017 pol tica artur mas marta pascal davi171103111353

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / El Periódico

L'expresident de la Generalitat i president del PDECatArtur Mas, i la coordinadora general del partit, Marta Pascal, viatgen aquest divendres a la nit a Brussel·les per reunir-se amb el president cessat Carles Puigdemont.

Fonts del PDECat han assegurat a Europa Press que previsiblement els dos dirigents tornaran no pas més enllà de diumenge de la capital belga, on Puigdemont s'està amb els consellers cessats Toni ComínClara PonsatíLluís Puig Meritxell Serret.

Notícies relacionades

Les visites de Mas i Pascal tenen lloc poques hores després que es desplacessin a Brussel·les els dirigents de la CUP Anna Gabriel i Benet Salellas, i amb Puigdemont disposat a encapçalar una llista unitària per al 21-D.

ERC --que s'ha mostrat més partidària d'anar en solitari a les eleccions si l'acord no inclou els anticapitalistes--, escull aquest dissabte les seves llistes, mentre que la CUP decidirà diumenge, en una assemblea extraordinària, si concorre als comicis o no i si ho fa pel seu compte, amb un front d'esquerres o en una llista civil unitària.