DE 22 ANYS

A presó un home que va robar en dues vivendes de Rubí en una nit

Quan el van detenir, el jove portava a sobre una cartera amb documentació d'una altra persona i marihuana

mossos-barcelona

mossos-barcelona

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El jutge ha decretat presó per a un home de 22 anys acusat de dos robatoris amb força en vivendes de Rubí, comesos durant la nit de 29 d'octubre, segons van informar dissabte passat els Mossos d'Esquadra.

Agents del cos van rebre l'avís que s'estava cometent un robatori en un pis de la Zona Nord de Rubí però, a l'arribar, el presumpte autor havia fugit per una finestra del lavabo sense emportar-se res, quan va ser sorprès per la propietària.

Els Mossos van fingir marxar del lloc sospitant que es trobava amagat a prop i el suposat lladre, al pensar que la policia s'havia retirat, va sortir del seu amagatall, cosa que va permetre a un agent que s'havia quedat a la zona registrar-lo i detenir-lo.

Documentació d'una altra persona

El jove portava a sobre una cartera amb documentació d'una altra persona i una motxilla amb dos tornavisos, telèfons i una bossa amb marihuana.

Notícies relacionades

Els Mossos van comprovar que la documentació corresponia a un domicili de Rubí en què també hi havia hagut un robatori aquella mateixa nit, en un carrer proper.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí Robatoris