Anar al contingut

TRÀMITS ADMINISTRATIUS

El Govern enviarà a finals d'aquesta setmana o principis de la vinent les cartes per formar les meses del referèndum

"Encara hi ha temps", asseguren fonts de l'Executiu català

Xabi Barrena / Barcelona

zentauroepp34469592 gra525 barcelona 26 06 2016 miembros de una mesa elector170914123738

Quique Garcia

El Govern enviarà a finals d'aquesta setmana o principis de la vinent les cartes als milers de ciutadans elegits per sorteig per formar les meses electorals del referèndum convocat per a l'1 d'octubre, segons han explicat fonts de l'Executiu català a aquest diari.

Segons el calendari marcat pel Govern, el sorteig dels membres de les meses es va fer entre el 8 i el 13 de setembre i aquestes persones "rebran la notificació de la seva designació en el termini de dos dies després de la designació". No obstant, s'introdueix un matís: "Si aquesta notificació es produeix més tard, el retard no serà causa invalidant de la designació". El calendari també preveu que els elegits per a les meses puguin presentar al·legacions fins al 18 de setembre.

En tot cas, les fonts consultades asseguren que "encara hi ha marge" per portar a terme aquest tràmit preceptiu per al normal desenvolupament de la consulta.

Igualment, encara no han sigut enviades les targetes censals als ciutadans de Catalunya per informar-los del col·legi electoral que tenen assignat. Sobre aquesta gestió, no hi ha cap previsió al calendari, però el president, Carles Puigdemont, va garantir ahir a la nit en l'entrevista de TV-3 que tard o d'hora les targetes s'enviaran.

0 Comentaris
cargando