EN UNA CIRCULAR A TOTES LES SEUS

Correus avisa les seves oficines que s'abstinguin de tramitar enviaments relacionats amb l'1-O

La circular recorda als directors de les seus les suspensions del Tribunal Constitucional

jregue26843673 oficina de correos  pineda de mar entre todos lectora carmen170914113017

jregue26843673 oficina de correos pineda de mar entre todos lectora carmen170914113017

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Barcelona

La direcció de Correus ha remès una circular interna als directors d'oficines i sucursals recordant-los que, en compliment de la llei, s'han d'abstenir de tramitar qualsevol tipus d'enviament relacionat amb el referèndum il·legal d'independència de l'1 d'octubre, que ha suspès el Tribunal Constitucional (TC), han confirmat a Europa Press en fonts de l'empresa pública.

La circular recorda als directors d'oficina que el TC ha anul·lat tota la normativa promulgada per la Generalitat orientada a la independència de Catalunya, i per tant, tota actuació derivada d'aquesta normativa està suspesa.

Notícies relacionades

Correus ha sol·licitat als responsables de les seves sucursals que transmetin aquesta directriu a tots els seus treballadors, en què simplement se'ls recorda que s'han d'abstenir de donar curs als enviaments relacionats amb el plebiscit de l'1-O. "Correus és una empresa pública que compleix amb la norma", han indicat les mateixes fonts a Europa Press, que han emmarcat aquesta actuació en la normalitat i en la lògica del compliment de la legalitat.

Segons ha avançat 'La Vanguardia', al plec d'instruccions s'indica com actuar en cas de topar amb qualsevol enviament relacionat amb el referèndum.