Imatges inèdites de la fugida de Younes Abouyaaqoub per la Boqueria

"No sé què està passant allà", li va contestar amb fredor a una noia que gravava amb el seu mòbil després de l'atropellament massiu a la Rambla

videoboqueriaok

videoboqueriaok

1
Es llegeix en minuts

Just després d'abandonar la furgoneta amb què va cometre la massacre a la Rambla, el 17 d'agost, poc abans de les cinc de la tarda, el terrorista Younes Abouyaaqoub va fugir a peu, com un transeünt més, per la part del darrere del mercat de la Boqueria. Una noia va gravar amb el seu mòbil les escenes de confusió i pànic que es van viure a la zona després de l'atac. Així que es va trobant la gent, va preguntat a tothom: "¿Què ha passat?". Ningú li sap dir què ha passat a 200 metres.

Fredor total

Notícies relacionades

Crits, carreres i pànic. Tothom surt disparat. Fins que topa amb un jove amb ulleres fosques i samarreta clara amb ratlles negres. És Younes Abouyaaqoub. Al vídeo, que ha ofert Atresmedia, se sent com el terrorista contesta a la pregunta de la dona: "No sé què està passant allà", diu amb total tranquil·litat i fredor. Acabava de matar 14 persones.

Després de respondre a la noia del mòbil, tots dos segueixen el seu camí, en direccions contràries. El de Younes va acabar quatre dies després, a uns 50 quilòmetres d'allà, quan va ser abatut a Subirats pels Mossos.