ORDRE JUDICIAL

Detingut un altre militant d'Arran per la protesta davant la seu del PP

Els Mossos l'han arrestat per negar-se a comparèixer als jutjats en dues ocasions

 

  / ARRAN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns un militant d'Arran al negar-se a comparèixer davant el jutge per la seva presumpta implicació en la protesta davant la seu del PP de Catalunya el mes de març passat, ha informat l'organització a Europa Press.

La detenció ha tingut lloc aquest dilluns al matí a Barcelona, a partir d'una ordre judicial, han indicat fonts policials.

Després d'aquesta detenció, Arran ha convocat una concentració a les 17 hores davant la comissaria de les Corts de Barcelona.

Per aquest procediment hi ha en total set persones investigades, que van ser citades una primera vegada el dia 1 de juny sense que cap comparegués davant el jutge, i per això va acordar una segona citació, encara que en un primer moment només es van localitzar tres dels investigats.

Notícies relacionades

Al no presentar-se davant la justícia, els Mossos d'Esquadra van detenir el 2 de juliol aquestes tres persones, que ja van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 11 de Barcelona, es van acollir al seu dret a no declarar i van quedar en llibertat.

Tots tres van ser detinguts a l'haver-se negat en dues ocasions a comparèixer davant el jutjat en què estaven citats pel procediment obert per delictes de danys i desordres per irrompre a la seu del PP.