Unes pintades demanant cambra de gas per a Mas apareixen al PDCat de Sant Andreu de la Barca

"No ens faran callar ni els feixistes ni els intolerants", escriu Puigdemont en un tuit de condemna dels fets

pdecat

pdecat

1
Es llegeix en minuts

La persiana de la seu del PDECat a Sant Andreu de la Barca (Barcelona) ha aparegut aquest dissabte al matí amb pintades acusant el partit de feixista i demanant cambra de gas per al líder de la formació i expresident de la Generalitat, Artur Mas.

Segons ha explicat el partit a través d'un missatge a Twitter, on ha compartit una fotografia de l'entrada del local, s'han pintat estelades en què s'ha substituït l'estrella per una esvàstica nazi i s'ha escrit "Artur Mass, cambra de gass", amb les esses estilitzades com en la tipografia de les Waffen-SS nazis, conegudes com a SS.

Notícies relacionades

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha condemnat l'atac i ha expressat el seu suport a la formació al municipi: "No ens callaran ni els feixistes ni els intolerants. No ens callaran ni al carrer ni a les urnes", ha publicat al seu compte en la mateixa xarxa social.

El coordinador del PDECat David Bonvehí també ha censurat els fets vandàlics i ha reivindicat la defensa i el respecte dels valors democràtics "per sobre de tot".