LES PRIMÀRIES DEL PSOE

Patxi López agita el fantasma de la crisi de la socialdemocràcia: "Impedir-ho està a les teves mans"

El candidat a secretari general al·ludeix en un vídeo a les debacles dels socialistes francesos, el Pasok grec i els laboristes britànics

1
Es llegeix en minuts

La candidatura de Patxi López a la secretaria general del PSOE ha difós aquest dijous un vídeo en què agita el fantasma de la crisi de la socialdemocràcia europea, amb titulars de premsa sobre les debacles del Partit Socialista Francès i el Pasok grec, així com la crisi del laborisme britànic.

"¿I a Espanya? Impedir-ho està a les teves mans. El 21 de maig vota pel futur del PSOE, vota Patxi. Amb Patxi guanyem tots", acaba el vídeo, de només un minut de durada. El muntatge recull com la derrota del Pasok es va considerar "un avís" per a la socialdemocràcia europea i també la recent derrota del PSF. 

Notícies relacionades

A més, López ha criticat aquest dijous Pedro Sánchez per canviar el seu programa "cada 10 minuts", i Susana Díaz, "per presentar-lo a última hora gairebé obligat".

"No podem estar amb coses d'última hora, presentant programes de manera gairebé obligada", ha dit a RNE, per després afegir: "Hi ha qui ho canvia cada 10 minuts". El candidat s'ha referit així a les modificacions incloses en el programa de l'exsecretari general Pedro Sánchez.