Horrach: "N'estic fart de ser fiscal"

El fiscal del 'cas Nóos' considera que és "molt difícil" que Urdangarin pugui eludir la presó perquè "la pena dels delictes està molt ben fonamentada"

jregue37406270 gra414  palma de mallorca  23 02 2017   el fiscal anticorrup170303101518

jregue37406270 gra414 palma de mallorca 23 02 2017 el fiscal anticorrup170303101518 / Atienza

1
Es llegeix en minuts

El fiscal del 'cas Nóos', Pedro Horrach, ha assegurat aquest divendres que "s'ha atipat de ser fiscal" perquè els últims anys "han suposat un desgast" i "necessita aires nous". Així, ha reiterat que aviat passarà a formar part de l'advocacia privada.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Horrach ha admès que és "habitual" que les persones que estan dins de la Fiscalia Anticorrupció rebin pressions, i ha remarcat que solen provenir "de l'entorn dels investigats" i no de les institucions. 

Notícies relacionades

Sobre l'entrada d'Iñaki Urdangarin a la presó, ha explicat que és "molt difícil" que pugui eludir la presó perquè "la pena dels delictes està molt ben fonamentada". Al mateix temps, ha criticat que la justícia hagi tractat la infanta Cristina "de forma diferent i injusta en comparació amb altres casos" i ha opinat que no hauria d'haver sigut jutjada.

En aquest sentit, ha argumentat que les dones de Fèlix Millet i de Jordi Montull no s'han assegut al banc dels acusats pel ‘cas Palau’, tot i que figuraven com a sòcies administradores de les empreses. Per això, segons ell, la justícia "no és igual per a tothom" i s'han d'"apartar els criteris ideològics i les consideracions ètiques" per basar el judici "exclusivament en els fets".