EN BICI PER GINEBRA

Primeres imatges d'Urdangarín després de la sentència del 'cas Nóos'

El marit de la infanta Cristina sabrà aquest dijous si entra o no a la presó

 

  / ANTENA 3

1
Es llegeix en minuts

Iñaki Urdangaríncondemnat a sis anys de presó pel 'cas Nóos', sabrà aquest dijous si entra o no a la presó. De moment, el marit de la infanta Cristina, que va sortir absolta del judici, espera a Ginebra, on se l'ha vist sortint de casa en bicicleta.

Les càmeres de diverses cadenes de televisió l'han filmat aquest dimarts a les 09.15 hores sortint del seu domicili per la porta del darrere. Urdangarín ha vist els mitjans però no ha volgut fer declaracions. 

Notícies relacionades

L'Audiència de Palma ha convocat per dijous a les 10.30 hores una visteta en què es decidirà, entre altres coses, si Urdangarín entra o no a la presó per complir la condemna que li ha imposat la justícia pels delictes de prevariació, falsedat en document públic i malversació.

El fiscal del cas, Pedro Horrach, deixava la porta oberta que el marit de la infanta pugui eludir la presó si abans paga una fiança. "Encara no he decidit si demanaré l'ingrés a la presó d'Urdangarín i Torres", deia Horrach dilluns. "Dependrà de les al·legacions i de les circumstàncies personals i econòmiques", deia.