DENÚNCIA POLÍTICA

Agressió al portaveu de Ciutadans a l'Hospitalet de Llobregat

Un jove ha donat un cop a la cara i en un costat a Miguel García, segons un comunicat del partit

Miguel García.

Miguel García.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El portaveu de Ciutadans a l'Hospitalet de Llobregat, Miguel García, ha sigut agredit avui a la cara i el costat per part d'un jove al mercat de Los Pajaritos del barri de la Florida, segons ha denunciat el partit.

En un comunicat, Ciutadans descriu com García ha hagut de ser atès a l'ambulatori de guàrdia i ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra. Els fets han tingut lloc quan el portaveu de la formació taronja estava repartint propaganda en una carpa del partit al mercat de Los Pajaritos al costat de regidors i militants. Un noi jove se li ha acostat i ha escopit en la propaganda. Els militants li han demanat que se n'anés però aquest ha proferit insults i els ha dirigit amenaces de mort amb un "us matarem" ("us matarem"), segons la denúncia.

Notícies relacionades

Ha sigut llavors quan ha agredit García, primer a la cara, cosa que ha provocat que al portaveu li caiguessin i se li trenquessin les ulleres, i després en un costat. 

García ha recordat, després de presentar la denúncia, que la seu de C's de l'Hospitalet de Llobregat ha patit sis atacs des que va obrir fa menys de dos anys. "És completament intolerable que en democràcia s'utilitzi la violència per intentar fer callar idees. Estem en contra de les amenaces, les coaccions, les agressions i qualsevol tipus de violència", ha afirmat.