Puigdemont se'n riu del resultat de Ciutadans a Galícia i Euskadi

El president es pregunta també qui influirà més en la política espanyola: el partit de Rivera o el PSOE

tuit

tuit

1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es va mofar aquest diumenge del mal resultat obtingut per Ciutadans en les eleccions gallegues i basques. El partit d'Albert Rivera no ha aconseguit entrar en cap dels dos parlaments. En un apunt al seu compte de Twitter, el president va al·ludir a una de les frases que utilitzen Rivera i els dirigents del seu partit, "la Catalunya real", per llançar la seva ironia: "Ciutadans ha tret zero escons a Euskadi i Galícia perquè no han anat a votar l'Euskadi i la Galícia reals. Si no, haurien arrasat".

Puigdemont també va aprofitar per felicitar el PNB, que ha millorat el seu resultat.

Notícies relacionades

Moments després, el president va llançar un altre tuit per preguntar-se qui influirà més en la situació política espanyola després del 25-S, si Ciutadans o el PSOE, que també ha patit un dur revés en els dos comicis.

Qui també va aprofitar les xarxes socials per llançar una crítica al partit taronja va ser Gabriel Rufián. El diputat d'ERC al Congrés també va tirar de frase coneguda: el 'Luis, sé fuerte' que Mariano Rajoy va dirigir al seu extresorer Luis Bárcenas quan va ser imputat pel 'cas Gürtel':