Alberto Garzón, ingressat per una infecció vírica

El líder d'IU, amb febre des de dissabte, se sotmet a proves mèdiques en un hospital madrileny

jjubierre34469525 alberto garzn160626205708

jjubierre34469525 alberto garzn160626205708 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / MADRID

El líder d'IU, Alberto Garzón, està ingressat en un hospital madrileny per una infecció vírica. Segons han confirmat aquest matí, el diputat es va traslladar dilluns al centre sanitari pel malestar que tenia des de la setmana passada i els facultatius van decidir ingressar-lo. Fonts pròximes al diputat han confirmat que li estan fent proves mèdiques i que estarà de baixa fins que s'emeti el diagnòstic i es comenci a recuperar.

Notícies relacionades

Garzón té febre des de divendres. Dissabte va anul·lar la declaració política que tenia previst fer per plantejar les seves exigències en els diàlegs per la governabilitat. El dirigent continuava amb febre, indisposat i no va poder assistir a l'acte. La seva última agenda pública va ser la reunió amb Pedro Sánchez, dimecres passat, quan li va traslladar que està disposat a negociar un govern progressista sempre que el socialista es comprometi a una sèrie de mesures programàtiques per defensar "els interessos dels treballadors".

Aquest dilluns va enviar un tuit des de l'hospital, després de resoldre el malestar obert amb Pablo Iglesias al quedar-se sense el lloc de portaveu de la comissió d'Economia que reclamava. Finalment, després d'hores de discussions, el grup parlamentari Units Podem va decidir cedir-li la representació de la seva veu a la comissió de Hisenda. El líder d'IU va manifestar el seu agraïment a Twitter.