Juan Carlos Monedero: "A Podem ens portem molt bé"

El cofundador del partit morat assegura que no hi ha diferències entre Iglesias i Errejón

tw

tw / Agustin CATALAN

1
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

"L'enfrontament entre Pablo i Íñigo no és veritat, ens portem molt bé a Podem". Així de taxatiu s'ha mostrat aquest dijous l'exdirigent del partit morat Juan Carlos Monedero en una entrevista a Antena 3, en què ha volgut aclarir el polèmic debat suscitat per la dimissió de nou consellers i conselleres de Podem Madrid. 

"Les moltes discussions territorials són senyal de vivesa interna. Acostumeu-vos que discutirem", ha defensat el cofundador de la força morada per llimar les asprors davant el suposat enfrontament intern que ha esquitxat Pablo Iglesias i Íñigo Errejón. 

"Discrepància no significa heretgia, i entre Pablo i Íñigo no hi ha friccions", ha sentenciat Monedero davant les contínues preguntes sobre una fractura en els dos dirigents de Podem. "Hem construït l'edifici molt de pressa i ara s'ha d'assentar", ha afegit Monedero, no sense abans al·ludir a aquells que persegueixen "perjudicar el partit per donar pas a la gran coalició", en aquest cas, a un acord entre el PP, el PSOE i Ciutadans. 

DEBATS SALUDABLES

L'única compareixença oficial davant els mitjans ha caigut en mans de José Manuel López Rodrigo, portaveu de Podem a la Comunitat de Madrid, que ha intervingut públicament per desvincular les diferències del partit a Madrid amb la qüestió nacional de cara a futurs acords de govern. 

Notícies relacionades

"Tenim debats sans, democràtics i públics. No s'han de barrejar les qüestions", ha assegurat López Rodrigo davant els suposats "dos bàndols" que s'han format després de la marxa dels nou dimissionaris. 

El secretari d'organització de Podem i diputat per Sevilla, Sergio Pascual, també ha volgut aplanar el camí al·legant que hi ha opinions diverses en tots els àmbits", però que els uneix "canviar el rumb del país". Sobre si existeix una alteració en la gestió del partit a Madrid, el diputat ha destacat que "no hi ha previst cap procés intern" i que "els companys segueixen treballant".