Duran s'incorpora al despatx d'advocats que va fundar el seu sogre

L'exlíder d'Unió serà consultor internacional del Bufet Colls

1
Es llegeix en minuts

L'exlíder d'Unió Josep Antoni Duran Lleida ha decidit incorporar-se com a advocat al despatx Bufet Colls de Barcelona. Es tracta d'una firma fundada el 1956 pel seu sogre, de la qual també és sòcia la seva dona. Segons publica el diari 'Expansión', Duran té previst centrar-se en els afers internacionals. D'experiència no n'hi falta, ja que durant les dues últimes legislatures va ocupar la presidència de la comissió d'Exteriors del Congrés.

Notícies relacionades

També com a màxim dirigent d'Unió va intentar reforçar els llaços d'aquest partit amb altres forces tant a Europa com a l'Amèrica Llatina.  

NOVA ETAPA

Fa just un mes, Duran va anunciar que abandonava la presidència del comitè de govern democristià, un lideratge que ostentava des del 1987 ininterrompudament (també el va ocupar entre el 1982 i el 1984). Va dimitir arran del doble fracàs electoral del seu partit en solitari després de la ruptura amb Convergència el mes de juny passat. En les eleccions autonòmiques del 27-S, Unió no va aconseguir obtenir escó. En les generals del 20-D tampoc va obtenir representació. "La gent no entendria que les coses seguissin igual", va manifestar en la seva intervenció de comiat davant la cúpula democristiana.