LA NOVA LEGISLATURA CATALANA

Carme Forcadell: "Em vaig equivocar i molt amb la CUP"

Jordi Sánchez lamenta que l'ANC demanés el vot per a "qualsevol opció independentista" el 27-S

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, al costat de Carme Forcadell.

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, al costat de Carme Forcadell. / MARTA PÉREZ (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, s'ha mostrat sorpresa per la decisió de la CUP de no investir Artur Mas com a president. "Em vaig equivocar i molt amb la CUP", ha afirmat l'expresidenta de l'ANC. "Sempre vaig pensar que al final la CUP ajudaria a fer realitat el mandat democràtic del 27-S. No ha sigut així", ha afegit en un missatge penjat al seu compte de Twitter.

No ha sigut l'única dirigent independentista que ha expressat la seva decepció amb la decisió de la CUP. El president de l'ANC i successor de Forcadell al capdavant d'aquesta entitat civil, Jordi Sánchez, ha dit que es penedeix que l'entitat demanés el vot per a qualsevol opció independentista el 27-S i ha demanat perdó als que "se senten enganyats".

Notícies relacionades

En el seu compte de Twitter, Sánchez assenyala que ara "toca refer la voluntat del poble, en la certesa que tot el que hem fet els últims anys no es perd i construir un nou projecte d'unitat".

La decisió de la formació anticapitalista aboca ara Catalunya a unes noves eleccions autonòmiques, que podrien ser el 6 de març.