En Comú Podem presenta els seus candidats per al 20-D en un vídeo

La candidatura de l'esquerra alternativa utilitza un to romàntic per destacar els punts forts de Xavier Domènech i Marta Sibina

1
Es llegeix en minuts

Un sofà blanc sobre fons blanc, uns focus i micros, i una melodia romàntica de fons és l'escenografia utilitzada per En Comú Podem (la candidatura de Podem, Barcelona en Comú, ICV i EUiA) per presentar dos dels seus candidats per a les eleccions generals del pròxim 20 de desembre: el cap de llista, Xavier Domènech, i la número dos, Marta Sibina.

En una superposició d'imatges, Domènech i Sibina, cadascun per la seva part, van enumerant els punts forts de l'altre després d'explicar que els va presentar una persona "en comú": Ada (Colau).

Notícies relacionades

Així, Sibina relata la trajectòria de Domènech com a historiador i activista i ell la seva lluita contra la corrupció en la sanitat pública des del seu lloc d'infermera. "No es conforma amb un 'sí' o amb un 'no', és un home de matisos; li agrada dialogar, escoltar", afegeix Sibina després que Domènech expliqui la confessió que li va fer ella: "Jo només sé parlar amb el cor, no sé si podré ser una política professional".

"Tenim una cita, el 20 de novembre, quins nervis", afegeixen abans de subratllar que no poden "no fer-ho".