Ciutadans esborra un tuit en què demanava la dimissió de l'alcalde de Granada, al qual va recolzar

El regidor del PP, José Torres Hurtado, va ser investit amb els vots del partit de Rivera

 Tuit que Ciutadans va esborrar de la xarxa social.

 Tuit que Ciutadans va esborrar de la xarxa social. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Ciutadans ha esborrat del seu compte de Twitter el missatge en què demanava la dimissió de l'alcalde de GranadaJosé Torres Hurtado (PP), arran de les seves polèmiques paraules pronunciades aquest dimecres en un acte per premiar les millors notes de selectivitat de la província. L'alcalde va dir que les dones "com més despullades, més elegants", i poc després va demanar disculpes dient que només volia "apel·lar a la necessitat d'usar una roba adequada per al context de l'onada de calor".

El partit de Rivera, que va recolzar la investidura del popular a Granada -en un primer moment van condicionar el seu suport a la sortida de Torres Hurtado, informa Julia Camacho-, s'ha retractat de les seves paraules. Encara que al cap d'unes hores, el compte de Ciutadans -a nivell nacional- demanava que el regidor granadí es retractés o dimitís. El regidor de Ciutadans a Granada, Luis Salvador, exdiputat del PSOE, ha demanat una rectificació immediata i li ha recordat a l'alcalde que si "no està a l'altura de dirigir aquesta ciutat, ha de deixar pas".

Notícies relacionades

En els mateixos termes s'ha pronunciat al seu compte personal de Twitter, en què Salvador recrimina a Torres que les seves paraules "no tenen justificació". A més l'acusa de "masclista" i de perdre "el respecte a aquestes joves". I també li demanava, emparat pel seu partit, una rectificació pública i que rectifiqui perquè les seves paraules han fet mal a Granada. 

 {14364518188360}