COMISSIÓ D'INVESTIGACIÓ AL PARLAMENT

Els 10 'hits' de 'Luigi' sobre el 'cas Pretòria'

1
Es llegeix en minuts
JOSE RICO / RAFA JULVE / BARCELONA

-"No he guanyat cap concurs pels meus contactes polítics, sinó per la qualitat dels projectes, perquè presentava la millor oferta".

-"Cap de les meves actuacions com a promotor immobiliari s'han basat en la perversa lògica que relata el fiscal. I quedarà provat".

-"No hi ha una sola prova testifical ni documental que acrediti les acusacions. S'ha construït un supòsit de fet per adequar-lo a un tipus penal".

-"Les meves empreses van edificar en un sól que ja estava requalificat. Nosaltres només vam fer una modificació d'usos àmpliament justificada".

-"Tinc una relació d'amistat de molts anys amb Bartomeu Muñoz [exalcalde de Santa Coloma], però no hi ha una sola prova o gravació de la qual pugui induir-se que vaig fer negocis amb ell".

-"No tinc comptes a l'estranger".

-"No hi ha una sola prova que acrediti el perjudici a l'Administració, ni el tràfic d'influències".

-"Mai li vaig pagar res a l'alcalde de Santa Coloma a canvi de favors polítics. A ell no se l'acusa de tràfic d'influències".

Notícies relacionades

-"Macià Alavedra i Lluís Prenafeta van cobrar comissions estrictament privades. És manifestament injust que se'ls acusi de tràfic d'influències per dues operacions en què no van participar".

-"La meva participació en les operacions és a títol professional, no he fet d'intermediari ni de comissionista".