CITA AMB LES URNES

Monedero irromp, aclamat pel públic, en el discurs d'Errejón

El dimitit puja a l'escenari en el míting de tancament de campanya de Podem quan el número dos hi intervenia

Errejón dóna la mà a Monedero, als peus de l’escenari del míting de tancament de campanya de Podem, aquest divendres, 22 de maig, a Madrid.

Errejón dóna la mà a Monedero, als peus de l’escenari del míting de tancament de campanya de Podem, aquest divendres, 22 de maig, a Madrid. / EFE / JAVIER LIZÓN

1
Es llegeix en minuts
IOLANDA MÁRMOL / MADRID

Juan Carlos Monedero li ha robat el míting de tancament de campanya a Íñigo Errejón, aquest divendres a la tarda a Madrid. El dimitit número tres de Podem ha arribat a l'acte just quan el secretari polític estava pronunciant el seu discurs. Milers de persones al públic l'han reconegut a l'instant i a Errejón no li ha quedat més remei que interrompre l''speech' davant els crits de "¡Monedero, Monedero!". L'exdirigent ha saludat els simpatitzants, que li han reclamat que pugés a l'escenari amb tanta insistència que a Errejón no li ha quedat més remei que convidar-l'hi: "Puja", li ha dit.

Notícies relacionades

Recolzat per l'ovació més intensa del míting, Monedero ha pujat i ha donat la mà a Errejón, que no li ha dit res més. Sobre l'escenari, l'exnúmero tres ha encoratjat els simpatitzants amb un "¡comença el canvi!", ha entonat la cançó 'Volare' --precisament, la cançó que fa servir Esperanza Aguirre en la campanya popular per l'alcaldia de Madrid-- i ha seguit el míting entre el públic. Després del parèntesi, Errejón ha continuat el discurs sense fer cap referència a l'exsecretari d'anàlisi, dimitit el 30 d'abril passat.

"GENERALS MEDIOCRES"

Fonts de Podem han explicat que no tenien constància que Monedero tingués previst anar a l'acte, i menys després de les declaracions que va fer en què acusava el partit d'obeir "generals mediocres", etiqueta que molts van entendre com una crítica encoberta a Errejón, per més que aquest últim i el mateix Pablo Iglesias ho neguessin.