Pedro Sánchez, sobre el vot de l'avortament: "Va ser un error que lamento moltíssim"

El secretari general del PSOE torna a demanar disculpes per haver-se equivocat durant la votació al Congrés de la reforma del PP

1
Es llegeix en minuts

El secretari general del PSOEPedro Sánchez, ha reiterat aquest dimecres que va ser un "error" haver votat a favor de la reforma de la llei de l'avortament del PP al Congrésllei de l'avortament  i ha lamentat "moltíssim" la seva equivocació.

"Hi ha una frase de Cató que diu 'puc perdonar els errors dels altres, però no puc perdonar-me els errors propis', i aquest va ser un error que lamento moltíssim", ha confessat Sánchez, que ahir a la nit ja va fer autocrítica del seu lapsus a través d'un missatge a Twitter.

En declaracions als periodistes als passadissos del Congrés aquest dimecres, Sánchez ha traslladat a "les dones que defensen les seves llibertats i els seus drets que el PSOE i el secretari general, per descomptat, estan amb els drets i les llibertats de les dones".

Notícies relacionades

Al mateix temps, ha denunciat l'actitud del PP a l'abordar aquesta reforma: "Ens sembla indecent aquesta retallada de drets i llibertats que ha practicat el PP a les dones de menys de 18 anys, que jo sempre he defensat".

Per la seva part, el secretari d'organització socialista, César Luena, ha tret importància a l'equivocació de Sánchez a l'assegurar que "el més greu no va ser votar per error, sinó votar a consciència", en al·lusió a la postura dels diputats del PP.