OPERACIÓ DE LA POLICIA NACIONAL

Detinguts 12 anarquistes acusats de pertinença a banda terrorista

Els arrestos han tingut lloc a Madrid, Barcelona, Palència i Granada

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns 12 persones a Madrid, Barcelona, Palència i Granada, membres presumptament dels anomenats Grups Anarquistes Coordinats (GAC), a qui els imputen pertinença a organització amb fins terroristessabotatges col·locació d'artefactes explosius i incendiaris.

Segons ha informat el Ministeri de l'Interior, agents de la comissaria general d'Informació de la Policia Nacional, en col·laboració amb les Brigades d'Informació de MadridBarcelonaPalència Granada, han organitzat l'operació, que continua oberta i que ha començat aquest matí a les 6.00 hores.

Notícies relacionades

A més de les detencions, els agents han practicat un total de 17 registres, sis d'ells en Centres Socials Ocupats, on alguns detinguts havien fixat la seva residència. Durant la pràctica d'aquests registres han sigut detingudes 14 persones més per delictes de resistència.

L'operació és fruit de les investigacions desenvolupades en virtut d'unes diligències prèvies dictades al Jutjat Central d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional.